Oljni parfumi

Oljni parfum je izdelan na osnovi jojobinega olja in mešanice naravnih eteričnih olj. Ne vsebuje nobenih dodanih konzervansov. Je zelo intimen parfum, k v stiku s kožo razvije svoj pravi čar. Je parfum, ki ga zadržite zase in ga drugi zavohajo le na bližini objema. Eterična olja blagodejno vplivajo na izboljšanje počutja. Nanašamo ga na pulzne točke (zapestja, notranjo stran komolcev, na vrat, za ušesa, lahko tudi na lase).

Pakiranje: roll-on, 5ml

 

Eko oljni parfum Sonce na deževen dan

Ko vas na siv deževen dan poboža topel žarek sladkobno-citrusne vonjave. Našemu najbolj priljubljenemu oljnemu parfumu, ki vam vedno pričara nasmešek na obraz, sladkobo daje benzoin v spodnji noti, razvedrijo pa citrusni srednji in zgornji toni – litsea citrata in sladka pomaranča. Za vse, ki si želijo lahkotnosti in nežnega dotika sončnih žarkov.

Eko oljni parfum Samorogove sanje

Samorogove sanje so vonj popolne harmonije in miru, globoke sproščenosti in pomirjenosti. Kadilna bosvelija v spodnji noti daje parfumu svečani, duhovni ton, ki ga še poudari muškatna kadulja v srcu. Harmonično podlago zaokrožita živahni petitgrain in nežni ho-wood.  Za vse sanjače, iskatelje in tiste, ki verjamejo v samoroge, seveda.

Eko oljni parfum Gozdni mož

Vonj gozda po dežju, ko se dvigajo meglice in se prepletata vonj iglic in vlažnih humusnih tal. Gozdnemu možu daje glavni pečat atlaška cedra, na podlagi pačulija in kadilne bosvelije. Za vse divje gozdne može in gozdne vile razmršenih las.

Eko oljni parfum Ples sedmih tančic

Mističen in zapeljiv vonj , ki vas popelje v svet zgodb tisoč in ene noči. V plesu sedmih tančic poplesujejo zapeljivi pačuli, opojna kadilna bosvelija, gibanje ženskih bokov pa zaokrožata ho-wood in čutna geranija. Nežen pozdrav z Orienta. Za tiste, ki si želijo čutnosti, plešočega in radostnega srca.

OPOZORILA

Eterična olja lahko izzovejo alergične reakcije, zato parfum najprej preizkusite na manjši površini kože. Izogibajte se stika s sluznico in nanašajte le na zdravo kožo. Parfumi, ki vsebujejo citruse, so fototoksični, zato pri njihovi uporabi odsvetujemo neposredno izpostavljanje soncu.

Vse parfume je kreirala Vešča.si.